• Icoon prijs

  Scherp geprijst

  Voor € 35,- heb je al een brochureXL.
 • Icoon-boek

  Eenvoudig

  Bestand uploaden en klaar!
 • Demo

  Mobiel geschikt

  Zelfs voor de Iphone en Ipad! probeer zelf scan de QR-code
 • Icoon computer

  Video afspelen

  Speel video films af in de brochure XL

 • Icoon pagina

  Social Media

  Deel de brochureXL eenvoudig via Social Media

Digitale brochure

Wat is het?

Een brochureXL is een digitale bladerbrochure. Soms wordt het ook wel een ebook, flipbook of flipping page genoemd. Een brochureXL is met name geschikt voor bedrijven die een digitale nieuwsbrief uitgeven of productinformatie beschikbaar willen stellen via hun website. Ook in de makelaardij wordt een brochureXL al veelvuldig gebruikt.

Hoe werkt het?

Een groot aantal documenten kan als basis dienen voor de digitale brochure. Meestal wordt hier een PDF document voor gebruikt. Dit document wordt door ons omgezet in een digitale variant. Je kunt hierbij kiezen uit 3 basissjablonen. Wil je toch iets anders, of wil je regelmatig een brochureXL bestellen, dan is een maatwerksjabloon een goede optie. Je krijgt dan alle flexibiliteit om jouw eigen sjabloon samen te stellen. Dit hoef je slechts eenmalig te doen. Voor alle toekomstige digitale brochures gebruiken wij dan dit unieke sjabloon.

Wat kost het?

Als je gebruik maakt van een basissjabloon dan betaal je slechts eenmalig € 35,- inclusief BTW. Wil je maatwerk of video toevoegen aan de digitale bladerbrochure, dan kun je gebruik maken van de maatwerksjabloon.

Hoe werkt het?

 1. Vul het bestelformulier in
 2. Je ontvangt per e-mail een factuur
 3. Betaal de factuur met iDeal
 4. Stuur ons het bestand toe
 5. Wij maken de brochureXL

Je ontvangt tevens een handleiding waarin duidelijk uitgelegd wordt hoe je jouw brochureXL kunt gebruiken op jouw eigen website. Heb je voor een maatwerksjabloon gekozen, dan zullen wij contact opnemen om de wensen te bespreken.

brochureXL is een handelsnaam van uniekwerk.